TEAMFLEXI

Image
Daniel - COO

Entreprenören med hjärtat inom IT-världen. Han har över 25 års erfarenhet som företagare och älskar att hjälpa andra organisationer att nå längre. Han råkar även vara certifierad PT och hans allra bästa vän är chihuahuan Fanny.

Telefon direkt: 060-606 15 44

Image
ANDRÉ - GRAFIKER

André arbetar i projekt med grafisk formgivning, design, foto och social media. Förutom att han har gröna fingrar och älskar sitt torp är han en rackare på att baka gott fikabröd.

 


Image
MARCUS - LAGER

Att administrera komplexa frågor inom lager och logistik  är ingen match för den här drivna grabben, som på fritiden klättrar på både kullar och berg. Hund, friluftsliv och familjen tar upp en stor del av hans fritid.

Telefon direkt: 060-606 15 42Image
LENA - TEAMLEADER

Lena har omfattande erfarenhet av att bygga och motivera arbetsteam. Hon är en positiv och kreativ kraft i dynamiska miljöer. Privat har hon ett stort hundintresse och håller kurser löpande.


Image
Alissa - EKONOMI & ADMIN

Alissa är oerhört mångsidig och noggrann. Hon arbetar primärt med administrativa uppgifter, bokföring och planering. Då hon inte arbetar, fixar eller donar är det inte helt osannolikt att ni finner henne i bubbelkoppen vid hennes hus.


Telefon (växel): 060-606 15 40
info@flexisphere.se

Flexisphere AB
Gärdevägen 11
856 50 Sundsvall