flexiDESIGN

Öka din synlighet både i tryck och digitalt! Vi har mer än 20 års erfarenhet av grafisk produktion för både webb och print. Vi erbjuder en rad olika tjänster som hjälper dig att effektivt marknadsföra dina produkter, tjänster eller ditt varumärke. Om du söker efter en marknadsföringspartner som kan ta hand om hela produktionskedjan; från idé till färdig produkt, ja då har du kommit helt rätt.

design för tryck

Vi erbjuder kreativ och professionell grafisk formgivning. Allt från mindre trycksaksproduktioner till stora reklamkampanjer. Bland våra huvudsakliga designtjänster finns:


  • Mindre trycksaker såsom visitkort och tidbokningskort.
  • Design av flyers, broschyrer och kataloger.
  • Produkt- och förpackningsdesign.
  • Mässmaterial; från profilprodukter till beachflaggor och hela montersystem.
  • Annonsproduktion för print.

Helhetslösningar - Vi samarbetar med lokala tryckerier för att du som kund skall slippa vända dig till flera olika parter med dina produktioner. 

design för webb

Webbdesign - Behöver du hjälp med din hemsida? Vi kan åta oss både front- och backenduppdrag för att skapa en helhetsupplevelse där både design, besöksupplevelse och teknisk bakomliggande funktionalitet är i fokus.

Sociala medier-marknadsföring - Vi hanterar och marknadsför din närvaro på sociala medieplattformar såsom Facebook och Instagram.


dIGITAL SIGNAGE

Reklam och/eller information - En digital signage-lösning kan lika väl fungera som en informationstavla som en reklampelare. Informera kunder om erbjudanden med rörligt innehåll!

Paketlösning - Vi kan både ta fram innehåll och leverera den tekniska lösningen till mycket förmånliga priser. Givetvis får du även möjlighet att enkelt uppdatera innehållet på egen hand direkt via en webbplattform.

exempel på projekt DÄR vi bidragit

CURA of Sweden (curaofsweden.com) - produktutveckling, uppbyggnad hemsida, grafisk formgivning, integrationer, affärseffektivisering och väldigt mycket annat. Vi var med från bolagets start och har varit med i nästan alla led inom organisationen under de första åren.

Amazinghair (amazinghair.se) - frisörsalong i Sundsvall där vi assisterat med den grafiska profilen, uppsättning hemsida och digital närvaro. I salongen har vi även satt upp två skärmar som visar både bildspel och film.

...
    Vi kombinerar bildspråk med funktionalitet och erbjuder slagkraftig design med backend-lösningar som levererar. Våra webbproduktioner är en helhetslösning för en framgångsrik närvaro online.